Outdoor is hot in de horeca
Van pop-upconcepten en restaurantterrassen tot skiresorts en hotellounges, outdoor catering/horecaconcepten blijven groeien in populariteit. De gezondheidsvoordelen en het plezier van het buiten zijn, terwijl je geniet van een goede keuken, hebben hun weg gevonden naar de harten van gastronomieliefhebbers over de hele wereld. Met buitenkoken in hun DNA bieden de topmerken OFYR en The Bastard een assortiment kooktoestellen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de horeca - professionele koks.
Ontdek hoe JRE Frankrijk koks OFYR en The Bastard ervaren in Bouzy, Champagnegebied.
Het hele jaar door buiten koken
De warmte van OFYR maakt het zowel een spectaculaire als gastronomische ervaring, die gasten aantrekt en bezoekers in het oog springt.
Zoals Nicolas Durif, Michelin-sterrenchef van restaurant L'hysope, zegt: "In de winter is het nog gezelliger, want iedereen verzamelt zich rond de OFYR om warm te blijven, het koken van dichtbij mee te maken en direct rond het vuur te eten. Wat ik vooral waardeer is dat je alles kunt bereiden: we hebben zalm en tataki van rundvlees gemaakt, maar ook abrikozen en watermeloen," legt chef-kok Marie Scarline van Le Baysca uit. Dankzij de houtgestookte plancha en het uitgebreide assortiment accessoires kunnen volledige gangenmaaltijden worden bereid op de OFYR.
Het gesloten kooksysteem van The Bastard maakt het gemakkelijker om de temperatuur onder controle te houden, ongeacht de weersomstandigheden. De keramische barbecue of "Kamado" wordt al jaren gewaardeerd en staat bij chef-koks bekend als de meest veelzijdige, precieze en complete kookunit.
Benjamin Delpierre, voorzitter van de JRE France en met een Michelin-ster bekroond chef-kok van restaurant La Liègeoise concludeert: "De combinatie van de twee soorten koken maakt het mogelijk om te roken, smoren, koken en vooral veel plezier te hebben met het koken van veel verschillende dingen!"
Een nieuwe en voltooide collectie voor professionals in 2023
Voor het einde van het jaar, The Bastard zijn nieuwe model, The Bastard VX, in een medium en large uitvoering.
De koepel van deze kamado heeft een innovatieve vorm die het kookoppervlak vergroot, terwijl de luchttoevoer met uiterste precisie wordt geregeld.
Met zijn matzwarte afwerking en The Bastard's kenmerkende robuustheid, is het vooral het ongeëvenaarde design dat hem tot een waar kunstwerk maakt; zowel technisch als esthetisch, om van te genieten door zowel de professionele chef-kok als de privé barbecuefanaat.
OFYR lanceert zijn PRO+ lijn en presenteert een nieuwe kookunit met een diameter van 120 cm. Het grotere kookoppervlak is ideaal voor grotere groepen en professioneel gebruik, terwijl ook het houtverbruik en de luchtstroom geoptimaliseerd zijn. De PRO+ lijn wordt gecompleteerd door een Mise en Place unit met een lengte van 150 cm en een Kamado Table die speciaal is ontworpen voor The Bastard VX. Alle eenheden hebben wielen en een handvat voor manoeuvreerbaarheid, en beantwoorden aan de behoefte van professionals aan flexibiliteit, onderhoud en aanpassing aan de evenementenindustrie.
Een andere noviteit, die eerder dit jaar zijn wereldpremière beleefde op Spoga+Gafa, is The OFYR Cage, alleen verkrijgbaar voor professionele gebruikers van de PRO+ lijn, de OFYR Trailer en de OFYR XL.
Save the Date - Ontdek de 2023 Professional collectie van The Bastard en OFYR op EQUIPHOTEL, 6-10 november, Parijs (FR)
EquipHotel is de toonaangevende internationale vakbeurs voor professionals in de hotel-, restaurant- en cateringsector.
Het wordt om de twee jaar gehouden in Parijs (Parc des Expositions de la Porte de Versailles).
Ontmoet ons op de Fyron Group stand om de PRO+ lijn van OFYR en The Bastard VX en professionele oplossingen te ontdekken, samen met hotelmanagers, koks, chef-koks, restauranteigenaars, architecten, ontwerpers en decorateurs van over de hele wereld.
Neem contact op met je Fyron contactpersoon voor kaartjes. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!