Grizzly Grills is jouw gids voor alledaagse avonturen...

Buiten koken is een alledaags avontuur. Grizzly Grills brengt het buitenleven naar je achtertuin, camping of familiebijeenkomst.

Met zijn houtskoolaroma nodigt hij je uit om op ontdekking te gaan: grillen, roken, braden of bakken. Geniet van authentieke smaken en puur eten. Deze BBQ's zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen, zoals cordierietkeramiek (met 20 jaar garantie), gietijzer en massief bamboe.

We nodigen je uit... Om te ontdekken - zelfs dichtbij, met het gezin. Om je de vrijheid van een bos voor te stellen - zelfs in je achtertuin. Om de gordels om te doen voor avonturen - zelfs de kleintjes.

Welkom in de wereld van Grizzly Grills.

grizzly_grills-198
Kamado Grill Grizzly Grills

Het merk Grizzly Grills.

Youri van der Heijden & Dennis van Rijswijk praten vlakbij de Grizzly Grills Kamado

Avontuurlijk

Het leven is een avontuur. Dit merk moedigt mensen aan om op avontuur te gaan en hun verhalen te delen tijdens een gezonde maaltijd met familie en vrienden.

Actief

Met geplande productlijn uitbreidingen die verder gaan dan keramische grills en hun accessoires, wil Grizzly barbecue unieke buitenactiviteiten creëren.

grizzly_grills-120
Grizzly Grills onderdeel van de Fyron groep

De vrijheid van Grizzly Grills

Van de kwaliteit van de gebruikte materialen tot de beschikbare accessoires, met een kamado kun je koken wanneer, waar en wat je maar wilt.

Sluit je bij ons aan. Word een Fyron distributeur!

Fyron is altijd op zoek naar bedrijven die geïnteresseerd zijn in het distribueren van (een van) onze merken - neem contact met ons op voor meer informatie.

Begin met uitdelen Grizzly Grills

Maak kennis met Grizzly, waar kwaliteit en innovatie elkaar ontmoeten in de wereld van outdoor cooking. Ben je klaar om je aanbod naar een hoger niveau te tillen? Dit merk biedt een superieure buitengrillervaring die moeilijk te evenaren is.

Barbeque of barbecue?
Algemeen nieuws

Barbeque of barbecue?

Barbeque of barbecue? Dit is een veelgestelde vraag die veel mensen stellen als het gaat om het schrijven van dit woord. Hoewel beide spellingen vaak worden gebruikt, is er eigenlijk een correcte

Read More "