Waar worden we bij 200 Fahrenheit warm van?

Outdoor cooking, dat is onze passie. Buiten koken en werken met de beste producten. Wij vinden dat de wereld kennis moet maken met de beste manier van BBQ: de kamado. Om die reden zijn wij in 2013 gestart met het maken van onze eigen droom barbecue: The Bastard.

Passie blijft onze drijfveer. De passie voor lekkere gerechten, maar ook de passie voor het maken van mooie dingen. Deze passie vind je terug in al onze merken. Hierbij staan design, gebruiksgemak en het streven naar kwaliteit altijd voorop.

Met veel vuur en passie laten we deze merken groeien in Nederland en daar buiten om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de zaken waar wij warm van worden. Samen met onze  dealers willen wij nog meer mensen warm maken voor de kamado’s of pellet grills.

Bekijk of download onze nieuwe Bastard catalogus

Light up the fire

Gaan voor het beste, doen we niet alleen. Samen met onze partners bieden wij het ultieme barbecue concept. Wij gaan en staan voor kwaliteit en dat zoeken wij ook in onze partners. Wij ontdekten de bijzondere kenmerken van merken als Grate Goods, Axtschlag, Xapron en Tenderflame. Partners met wie wij ons concept kunnen aanvullen en een nog betere beleving kunnen bieden. Altijd met één doel voor ogen: gaan voor het beste. En dat alles vanuit onze missie: ‘light up the fire’.

Springt de vonk over?

Neem dan zeker contact op met het team van 200 Fahrenheit voor een kennismaking. Contact

Dealer worden?

Neem dan zeker contact op met het team van 200˚Fahrenheit voor een kennismaking. Contact